Beste babyfoon

Als je net een nieuw baby’tje hebt, wil je het kindje niet alleen laten.

Althans, veel ouders vinden het al heel moeilijk om hun baby in een andere kamer te laten ook al is het maar voor eventjes. Om je niet te beperken in je werk en je bewegingsvrijheid zijn er babyfoons. Babyfoons zijn de oplossing om je baby met een gerust hart achter te laten in een ander kamertje.

beste babyfoonWat nou de beste babyfoon is, verschilt per persoon.

De ene ouder vindt het het belangrijkst om zijn of haar kindje te horen, dan is een babyfoon met alleen geluid de beste babyfoon keuze. Wil je echt dat elke beweging van je baby gevolgd wordt, en dat er een alarm afgaat als er even geen beweging gesignaleerd wordt? Dan is een babyfoon met detector de beste babyfoon.

Een tussenliggende optie is een babyfoon die én geluid én videobeelden laat zien. Een babyfoon met camerabeelden is dan voor jou de beste babyfoon. Volgens blogster Kristel is er in deze markt de laatste tien jaar echt een enorme evolutie gebeurd, en je kan dus vandaag de dag écht goede toestellen vinden met camera en two-way audio zonder dat je daarvoor grote bedragen moet neertellen!

Je moet je van tevoren even goed afvragen wat je belangrijk vindt.

Op internet zijn veel pagina’s waar heel veel babyfoons met elkaar vergeleken worden, die zijn zeker de moeite waard om even naar te kijken voor je een babyfoon aanschaft.