Babyfoons vergelijken

Natuurlijk legt u uw baby in zijn eigen bedje zodat het lekker rustig kan slapen.

Maar als er iets aan de hand is dan wilt u het wel direct weten zodat u gelijk naar uw kind toe kunt gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig babyfoons, en deze babyfoons vergelijken voor uw aankoop loont zeker de moeite.

Babyfoons zijn te koop in verschillende prijsklassen variërend van €24,95 tot meer dan €200,00.

Babyfoons vergelijkenHet bereik is niet hetzelfde en de babyfoons vergelijken op het type technologie is belangrijk. PMR-techniek geeft het meeste bereik, tot wel 3 km. Dect-technologie garandeert een storingsvrij bereik tot wel 330 meter en een analoge babyfoon tot maar 150 meter.

Babyfoons vergelijken op de extra snufjes levert verrassingen op; wilt u uw kind op uw mobiele telefoon kunnen bekijken wanneer u dat maar wilt, of een slaapliedje op afstand activeren? Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Er zijn zelfs babyfoons met apps die werken op de meest populaire smartwatches! De praktische zaken niet vergeten, en vooraf de babyfoons vergelijken op gevoeligheid voor storingen, de gebruiksvriendelijkheid en de werkingsduur van de batterij.

Wij hopen dat wij u hiermee de juiste tips hebben gegeven om de juiste babyfoon te kiezen, en wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop!